کد خبر : 4201 منبع خبر : روابط عمومي تاريخ خبر : 1405/05/12

در نشست مشترک با دکتر نیکو، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان؛
تأکید بر تسریع در ابلاغ اعتبارات و تقویت منابع مالی پروژه‌های آموزشی استان

 

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان؛ بابک ممبینی، سرپرست اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان، از برگزاری نشست مشترک با دکتر نیکو، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان، با حضور دکتر پاپی‌زاده، نماینده مردم شریف دزفول در مجلس شورای اسلامی، خبر داد و اظهار داشت: این نشست با هدف بررسی راهکارهای تسریع در تأمین منابع مالی و پیگیری اعتبارات مورد نیاز پروژه‌های آموزشی استان برگزار شد.
بابک ممبینی عنوان کرد: در این نشست، روند ابلاغ اعتبارات استانی سال مالی ۱۴۰۵ به صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت تسریع در تخصیص این اعتبارات برای جلوگیری از وقفه در اجرای پروژه‌های عمرانی آموزشی و تحقق برنامه‌های توسعه‌ای استان تأکید شد.
وی افزود: یکی از محورهای مهم این جلسه، برنامه‌ریزی برای افزایش اعتبارات عمرانی پروژه‌های آموزشی در سال مالی ۱۴۰۵ بود. با توجه به نیاز استان به توسعه و نوسازی فضاهای آموزشی، تقویت منابع مالی می‌تواند نقش مؤثری در تسریع اجرای طرح‌ها و ارتقای کیفیت زیرساخت‌های آموزشی ایفا کند.
سرپرست اداره‌کل نوسازی مدارس خوزستان ادامه داد: همچنین روند اجرایی پروژه‌های تعریف‌شده در قالب «نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با محوریت مردم» مورد ارزیابی قرار گرفت و راهکارهای لازم برای رفع موانع اجرایی و تسریع در تکمیل این پروژه‌ها با مشارکت دستگاه‌های مرتبط بررسی شد.
ممبینی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی صنایع گفت: در این نشست، روند ابلاغ اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت ایران نیز پیگیری شد تا با بهره‌گیری از این ظرفیت، بخشی از نیازهای زیرساختی مدارس استان در حوزه ساخت، توسعه و تکمیل پروژه‌های آموزشی تأمین شود.
وی خاطرنشان کرد: از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این جلسه، پیگیری ابلاغ اعتبارات استانی برای خرید تجهیزات آموزشی، کمک‌آموزشی و استانداردسازی سیستم‌های سرمایشی مدارس بود که با توجه به شرایط اقلیمی خوزستان، از اولویت‌های مهم اداره‌کل نوسازی مدارس استان به شمار می‌رود و نقش مهمی در ارتقای کیفیت محیط‌های آموزشی و رفاه دانش‌آموزان دارد.
سرپرست اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان در پایان با قدردانی از همراهی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ابراز امیدواری کرد: با تعامل و هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، روند ابلاغ اعتبارات با سرعت بیشتری انجام شود تا زمینه برای اجرای پروژه‌های عمرانی، تجهیز مدارس و تحقق اهداف نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در سراسر استان فراهم شود.