به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان، تیم فوتسال این اداره کل با نمایشی قدرتمند و روحیهای مثالزدنی، راهی فینال مسابقات فوتسال کشوری شد.
تیم نوسازی مدارس خوزستان در مرحله گروهی (گروه B) با رقبایی خود لرستان، فارس و سازمان مرکزی همگروه بودند و با ارائه بازیهای هوشمندانه و هجومی، صدرنشینی را به نام خود ثبت کردند. آنها در نخستین دیدار برابر لرستان به تساوی بدون گل رضایت دادند، در دومین بازی با نتیجه خیرهکننده ۱۲ بر صفر از سد سازمان مرکزی گذشتند و در حساسترین بازی گروه، تیم قدرتمند فارس را با نتیجه ۲ بر صفر شکست دادند تا به عنوان تیم اول راهی مرحله نیمهنهایی شوند.
در مرحله نیمهنهایی، بار دیگر در قرعه کشی تیم لرستان پیش روی خوزستانیها قرار گرفت که این دیدار حساس و نفسگیر در وقتهای معمول با تساوی بدون گل به پایان رسید، و در ضربات پنالتی حریف را ۳ بر ۱ مغلوب کردند و جواز حضور در فینال بزرگ را به دست آوردند و فردا جمعه ساعت ۹:۳۰ با تیم میزبان استان قم دیدار فینال را برگزار خواهد کرد.
درخشش فردی ستارگان این تیم نیز بینظیر بود؛ دانیال صادقی با زدن ۴ گل، آرش سعدی، صادق منصوری و سید علی موسوی هر کدام با ۳ گل و سعید ظهیری با ۲ گل نقش مؤثری در این موفقیت ایفا کردند.
بدینوسیله این افتخار غرورآفرین را به تمامی همکاران تبریک گفته و برای بازیکنان تیم در دیدار نهایی آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.