به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور؛ مهران باباپور مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان خوزستان در گفتگویی به مناسبت سال نو اظهار داشت: متولد بهمن 1343 هستم، در منطقه ای که در آن زمان از لحاظ بعد جغرافیایی و فضای فیزیکی آموزش سخت در مزیقه بوده ایم اما مردم آن منطقه از لحاظ فرهنگی و رسوم دارای تمدن و فرهنگ غنی بوده اند زندگی و در یک شرایط سخت در فضای باز در فصل زمستان حتی گاهی مواقع نیمکت رو برف و از شدت سرما پاهایمان بی حس می شد. درس می خواندیم از همان زمان آرزوی این را داشته ام که اگر فرصتی پیش آید در امر مدرسه سازی گام بردارم.
مهران باباپور اذعان داشت: پس از سپری شدن این دوران و با پیروزی انقلاب اسلامی و گذراندن دوران دفاع مقدس از آنجاییکه که مناطق جنگ زده کشور به بازسازی نیاز داشت و بحث مدرسه سازی هم جزو اولویت ها بوده از این رو وارد این عرصه شدم.
وی افزود: بدین ترتیب شروع به کار مدرسه سازی در نوسازی مدارس نموده ام که بعد از چند پروژه در اداره کل و ادارات دیگر و با توجه به شرایط مدارس در آن زمان که جمعیت دانش آموزان در کشور بالا ۱۸.۵ میلیون نفر به بالا بود.
مدیرعامل مجمع خیرن مدرسه ساز استان خوزستان گفت: بنده با خود و خدای خود عهدی بسته ام که هرچقدر از بابت زحمات شبانه روزی عاید اینجانب شد 30 درصد آن را صرف کارهای خیر مدرسه نمایم.
وی ادامه داد: ابتدا در سال 1375 به احداث سالن چند منطوره و نمازخانه در منطقه سپیدار اهواز بنام امام علی (ع) شروع و با نام امام علی (ع) مزین شده است که از آن به بعد احساس کردم خداوند یک موهبت الهی نسبت به من دارد و این عزت و افتخار نصیب بنده شد
باباپور بیان کرد: سالن دکتر حسابی اهواز نمازخانه و کتاب خانه شیوند و دزپارت فعلی و نیز مدرسه سه کلاسه در شهرستان ایذه و درسال 1375 مبلغ بیست میلیون تومان در بندر امام جهت ساخت در مدرسه کمک نموده و بسیار خوشحال هستم که خداوند یک نعمت الهی و موهبت الهی در درون بنده بوجود آورده است .
وی افزود: اعتقاد و باور من این است که مدرسه سازی یک کار جهادی و یک نعمت الهی است چون خداوند این نعمت را وقتی داده است. نعمتی که خداوند می دهد آیا کسی هست که خود را محروم کند و نعمت را پس دهد. در بحث تعهد خیرین در سال 1403 تا پایان اسفندماه 14899.4 میلیارد ریال بود.
این خیر مدرسه ساز، ابراز داشت: از نظر من جذابیت مدرسه سازی در این است که اولاً با ساخت فضای تعلیم وتربیت احساس می کنم که در تلاش هستیم زیر ساخت های توسعه در کشور را آماده می نماییم. دوماً وقتی دانش آموزان را خوشحال می بینیم احساس خوشبختی می کنیم و اعتقاد داریم سعادت و خوشبختی هم فردی نیست که یک نفر به تنهایی خوشبخت شود بلکه گروهی و رضایت خدا در آن است.
مدیرعامل مجمع خیرن مدرسه ساز استان خوزستان عنوان کرد: پیامی که بنده برای دانش آموزان دارم که در حفظ و نگهداری فضاهای آموزشی مواطبت و دقت نمایند و به صورت بهینه از آن استفاده کنند و درس بخوانند در حین درس خواندن این تفکر که کار خیرو نیک به ویژه در امر تعلیم و تربیت و ارتقاع سطح علمی را در جامعه ترویج و پایه گذار کار خیر باشند.
وی افزود: در ارتباط نهضت توسعه عدالت ریس جمهور در فضای آموزشی و پرورشی بسیار حرکت بزرگ و تفکری بسیار شجاعانه است و بسیار خوشحال هستم که در واقع رئیس جمهور نیاز و دغدغه جامعه را به درستی تشخصی داده است و باید همه بخش های جامعه کمک کنند چون اصلاح جامعه از این مسیر فقط صورت می گیرد.
باباپور بیان کرد: رمز موفقیت نهضت مدرسه سازی چیست اول از همه اعتقاد به باور این نیاز به عنوان پیش نیاز هر حرکت علمی تخصصی و فرهنگی دوم همدلی سوم اولویت بندی چهارم برنامه ریزی و پنجم وقت گذاشتن ئ تلاش کردن
مدیرعامل مجمع خیرن مدرسه ساز استان خوزستان هدف گذاری برای موفقیت این نهضت در سال 1404 با توجه به ورود رئیس جمهور و مشارکت مردم و شرکت ها حقیقی و حقوقی در بخش خیرین پیش بینی می شود مبلغی بالغ بر 22000 میلیارد ریال ایجاد تعهد گردد و با توجه همراهی مردم و شرکت ها در بخش مسئولیت های اجتماعی امیدواریم این مبلغ تحقق یابد.
وی ادامه داد: درخواست ما از مسئولین و مردم و خیرین که در راستای آماده نمودن بسترها و اجازه مشارکت عمومی و مردمی که درخواست مشارکت دارند آماده نمایند زیرا در هر جایی که بستر ورود مردم آماده گردید باعث موفقیت و اعتماد ملی شده است از مردم و خیرین هم توقع دارم که در ساخت فضاهای آموزشی که ساخت جامعه و زمینه ساز اراده خانواده است مشارکت نماییند و کشور با این نگاه توسعه پیدا می کند و همه بهره مند می شوند.
باباپور در پایان خاطرنشان کرد: سخن آخر من مردم ،عزیز و مسئولین، کشور ما، استان ما ،شهر ما، با اراداه خود ما ساخته می شود با همدیگر اعتماد کنیو اعتقاد داشته باشیم که اگر دست به دست هم بدهیم و جزیرهای ، منطقهای ، محلی ، فکر نکنیم بدین ترتیب سعادت و خوشبختی را در تمام جامعه احساس می کنیم . کمک و همیاری کنید و هرکدام دیگری را مسئول نبینیم لذا هر زمان که همگان احساس مسئولیت کنند آن وقت باعث موفقیت و پیروزی را در جامعه خواهیم دید.
سلامتی مردم عزیز و مسئولین دلسوز را از خدای متعال خواهانم.